Bel ons: 00800 00123456

Personenalarmering verlicht mantelzorgen

True-Kare
1. Zorgen voor uw thuiswonende kwetsbare vader of moeder?
2. Personenalarmering verlicht mantelzorgen
In Nederland zijn er 3,7 miljoen mantelzorgers die voor een ander zorgen. De meeste van deze mantelzorgers vinden het vanzelfsprekend om voor hun naaste(n) te zorgen, maar lopen daarbij wel tegen tal van bureaucratische muren aan wat hun zorg extra zwaar maakt. Bent u er daar ook één van?

Afgelopen vrijdag, 10 november 2017, stonden al deze mantelzorgers een dag centraal tijdens de jaarlijkse ‘Dag van de Mantelzorg’. Door het hele land werden activiteiten georganiseerd om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

Dat is zeker leuk en True-Kare hoopt dat u hiervan hebt kunnen en mogen genieten want juist u verdient het om een keertje in de belangstelling te staan. Helaas is het maar één dag waarop dikke muren van weerstand niet verdwijnen om het u de andere 364 dagen van het jaar gemakkelijker te maken. Of toch misschien wel, heeft u namelijk behoefte aan een structurele oplossing? Zou u graag vaker een dag iets buiten de deur willen afspreken en dit met een gerust gevoel? De zorg even loslaten, en weten dat uw naaste u met een druk op de knop kan bereiken?

Personenalarmering maakt mantelzorgen lichter

Maak kennis met TrueKare; een innovatief systeem dat ideaal is voor mantelzorg, telehealth & eHealth toepassingen. Meer weten? Bel ons op 088-0333000 of download onze brochure.

 

 

Back To Top