Bel ons: 00800 00123456
een 0800 nummer aanvragen is snel geregeld

0800 nummers aanvragen

Laat uw klanten gratis bellen naar een 0800 nummer

Voordelen van 0800 nummers

 • Eén 0800 nummer per land
 • Creëer nationale merkuitstraling
 • Beschikbaar in 100+ landen
 • Klanten bellen gratis
 • Actief binnen 1-2 dagen
 • Schakel gesprekken door naar elk soort telefoonnummer

Een (buitenlands) 0800 nummer aanvragen is snel geregeld:

Vraag hier uw 0800 nummers aan

Aanvullende opties

Alternatieven

Waarom kiezen voor TeleForwarding International?

 • One-stop shop voor al uw internationale telefoonnummers
 • Eén wereldwijd dekkend mantelcontract in euro’s en dollars
 • Eén standaard SLA voor alle internationale 0800 nummers
 • Eén verzamelfactuur voor alle landen
 • Eén aanbieder die alle Tier 1 services combineert

Tarieven voor 0800 nummers

TeleForwarding is volledig transparant in haar tarieven. Naast doorschakelkosten per minuut, geven we duidelijk aan wat onze aansluit- en abonnementskosten zijn. Zo krijgt u een compleet en eerlijke beeld. Dat mag u ook verwachten van een niche specialist met 25+ jaar ervaring in de telecommunicatie. Wij staan garant voor de hoogste rendement op uw investering.

Kostenoverzicht                   Prijslijst

one-stop shop voor al uw gratis te bellen 0800 nummers

Internationale uitstraling met nationale 0800 nummers

Hoe haalt uw organisatie voordeel uit 0800 nummers? Met deze nummers – beschikbaar in meer dan 100 landen – verkleint uw organisatie de afstand tot buitenlandse afzetmarkten. De enige beperking is dat deze nummers alleen in het land zelf gebeld kunnen worden. Wilt u met één en hetzelfde nummer in meer landen (tot 45) bereikbaar zijn, dan kunt u kiezen voor een alternatief: een 00800 nummer.
0800 nummers, ook wel bekend als Internationale Toll Free Nummers (ITFN), zijn bij iedereen bekend en geliefd omdat de nummers gratis zijn te bellen. Deze extra service vergroot de loyaliteit van klanten, de klanttevredenheid en versterkt het vertrouwen van uw klanten in uw (internationale) merk. Ons motto is niet voor niets: “Connecting global business to local people”

Onze service voor ‘intelligente doorschakeling op maat’, garandeert dat binnenkomende gesprekken altijd op de juiste eindbestemming aankomen. Hier kan het gesprek direct worden aangenomen en afgehandeld. Zo kunt u bijvoorbeeld buitenlandse 0800 nummers standaard laten doorschakelen naar een centraal eindbestemmingsnummer voor snelle afhandeling door de juiste specialisten. Hiermee bespaart u kosten en verhoogt daarnaast de efficiëntie van uw organisatie.

Met aanvullende faciliteiten zoals IVR, wachtrijen, gespreksopname of voice-naar-email, kunt u uw klanten wereldwijd 24 uur per dag service bieden. Met inzet van ‘dag & tijd’ schakelmogelijkheden kunnen verschillende tijdzones naadloos en effectief samenwerken. Met ons speciaal ontwikkelde dashboard is het mogelijk deze faciliteiten te monitoren en te beheren. Het internationaal zaken doen is op deze manier gemakkelijker dan ooit.
De meeste (buitenlandse) 0800 nummers zijn binnen twee dagen aan te sluiten, zo helpen wij u graag om snel te kunnen schakelen! U kunt uw 0800 nummer aanvragen door op onderstaande button te klikken.

Vraag uw 0800 nummers aan bij TeleForwarding

Elk land heeft een eigen ‘gratis’ te bellen 0800 nummer

De prefix van een nationaal ‘gratis’ te bellen 0800 nummer wordt bepaald door de Telecom Autoriteiten in elk land. In veel landen heeft een ‘gratis’ te bellen telefoonnummer het voorvoegsel 0800. Er zijn echter afwijkingen zoals bijvoorbeeld in de UK (0808), de USA (1 800), Spanje (0900), Rusland (8 800), China (10 800) en in andere landen is de prefix 800.

Na de prefix verschilt ook het nummer in lengte per land, van 4 cijfers tot wel 9 cijfers lang. Om deze redenen is het nodig om per land een ‘gratis’ te bellen 0800 nummer aan te vragen.

Wanneer u in meerdere landen (in maximaal 45) met eenzelfde ‘gratis’ telefoonnummer bereikbaar wil zijn, kunt u, als alternatief voor verschillende 0800 nummers per land, een universeel 00800 nummer aanvragen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het uitdragen van (virtuele) lokale aanwezigheid middels een lokaal virtueel telefoonnummer voor een specifieke stad of regio. Overal ter wereld.

Back To Top