Bel ons: 00800 00123456
0900 nummers zijn makkelijk aan te vragen bij TeleForwarding

0900 nummers aanvragen

Laat uw betaalde servicenummers activeren tot in 30 landen

Voordelen van nationale betaalde servicenummers

  • Genereer opbrengsten met telefonische dienstverlening*
  • Voor infotainment, entertainment en klantenservice
  • Te activeren in 30 landen
  • Kies zelf uw eigen tarief
  • Inclusief wereldwijde doorschakeling
one-stop shop voor alle betaalde servicenummers

0900 nummers of betaalde servicenummers

Met een 0900 nummer laat u uw klanten betalen om u te bellen. Dit kan handig zijn wanneer u telefonisch bepaalde diensten aanbiedt, die u liever niet gratis weggeeft, zoals (technische) klantenservice, extra support buiten kantoortijden of advies- of entertainmentdiensten.

U kunt zelf het tarief van uw 0900 nummer bepalen. De beller betaalt de kosten voor het bellen naar uw betaalde servicenummer via zijn of haar telefoonrekening. Afhankelijk van het tarief dat u gekozen heeft, ontvangt u een gedeelte van deze kosten als uitbetaling op uw bankrekening.

Wilt u uw telefonische diensten ook in het buitenland aanbieden? Dat is mogelijk. Wij bieden momenteel 0900 nummers, in het buitenland vaak premium rate nummers genoemd, in 30 landen aan. Alle binnenkomende telefoontjes schakelen wij door naar een vast of mobiel telefoonnummer van uw keuze.

Elk land heeft zijn eigen specifieke premium rate nummers en hanteert verschillende tariefsoorten. Bovendien is het gebruik van betaalde servicenummers in elk land gebonden aan strenge wet- en regelgeving. Hoeveel opbrengsten u uit uw buitenlandse 0900 nummers kunt halen is afhankelijk van al deze factoren.

Ja, de wereld van premium rate nummers is complex en ingewikkeld. Om die reden bieden wij alleen op maat gemaakte oplossingen aan. Wilt u weten of een 0900 nummer geschikt zou zijn voor uw bedrijf? Klikt u dan op onderstaande button!

Internationale 0900 nummers

Het is mogelijk om in verschillende landen 0900 nummers op te zetten. Een internationaal 0900 nummer bestaat echter niet. 0900 nummers zijn altijd nationaal en zijn nooit vanuit het buitenland bereikbaar. Bovendien zien 0900 nummers er in elk land anders uit en zijn ze altijd gebonden aan nationale wet- en regelgeving. Om die reden zult u voor elk land waarin u een 0900 nummer wilt hebben, een apart nummer moeten aanvragen.

*Het genereren van inkomsten is alleen mogelijk met specifieke premium rate nummers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Back To Top