Bel ons: 00800 00123456
een buitenlands netnummer snel geregeld

Vestig lokale aanwezigheid met een (buitenlands) netnummer

Een (buitenlands) virtueel nummer actief in 1-2 dagen

Voordelen van een virtueel telefoonnummer

 • Eén virtueel telefoonnummer voor elke stad/regio
 • Beschikbaar in 3.000+ steden/regio’s
 • Creëer een lokale merkuitstraling
 • Klanten bellen tegen lokaal tarief of gratis binnen de belbundel
 • Lage doorschakelkosten per minuut
 • Snelle aansluiting
 • Schakel gesprekken door naar elk soort telefoonnummer
Vraag hier uw buitenlandse nummers aan

Aanvullende opties

Alternatieven

Waarom kiezen voor TeleForwarding International

 • One-stop shop voor al uw internationale telefoonnummers
 • Eén wereldwijd dekkend mantelcontract in euro’s en dollars
 • Eén standaard SLA voor alle internationale 0800 nummers
 • Eén verzamelfactuur voor alle landen
 • Eén aanbieder die alle Tier 1 services combineert

Tarieven voor een lokaal (buitenlands) netnummer

TeleForwarding is volledig transparant in haar tarieven. Naast doorschakelkosten per minuut, geven we duidelijk aan wat onze aansluit- en abonnementskosten zijn. Zo krijgt u een compleet en eerlijke beeld. Dat mag u ook verwachten van een niche specialist met 25+ jaar ervaring in de telecommunicatie. Wij staan garant voor de hoogste rendement op uw investering.

Prijslijst

one-stop shop voor al uw buitenlandse netnummers

Realiseer lokale zichtbaarheid met lokale (buitenlandse) netnummers

Welk voordeel haalt uw bedrijf uit lokale (buitenlandse) netnummers? TeleForwarding maakt het mogelijk om al uw lokale (buitenlandse) netnummers centraal te beheren en uw buitenlandse klanten door te verbinden met de juiste medewerkers in deskundigheid en taal. Zo haalt u ook het beste uit uw eigen medewerkers. Lokale (buitenlandse) netnummers bieden daarnaast unieke flexibiliteit voor uw call center medewerkers om op hun telefoontoestel verschillende lokale virtuele telefoonnummers te bedienen en gesprekken aan te nemen en op te zetten, zowel nationaal als internationaal. Thuiswerkers kunnen hun eigen Smartphone opstarten met een Softphone app en daarmee volledig zakelijk bereikbaar zijn, ongeacht waar ze verblijven. Extra voordeel is dat er geen telefoonkosten zijn bij onderling bellen tussen alle telefoonnummers die op dezelfde PBX zijn aangesloten.

Hoe profiteren uw klanten van lokale (buitenlandse) netnummers? Met een lokaal (buitenlands) virtueel telefoonnummer creëert u lokale zichtbaarheid in 3.000+ steden. Uw buitenlandse klanten kunnen u bereiken op een lokaal virtueel telefoonnummer en hoeven dan alleen het lokale gesprekstarief te betalen, waardoor de drempel wegvalt voor het bellen naar buitenlandse nummers. Valt het gesprek binnen hun belbundel dan is het zelfs gratis. Zo biedt u uw klanten een sterke lokale zichtbaarheid zonder noodzaak van een kantoor ter plaatse.

Met aanvullende opties zoals IVR, wachtrijen, gespreksopname of voice-naar-email, kan uw organisatie de klanten wereldwijd 24 uur per dag service bieden. Met inzet van ‘tijd & datum’ routering kunnen verschillende tijdzones naadloos en effectief samenwerken. Met ons speciaal ontwikkelde dashboard is het mogelijk deze faciliteiten te monitoren en te beheren. Het internationaal zaken doen is op deze manier gemakkelijker dan ooit.

De meeste (buitenlandse) lokale virtuele telefoonnummers zijn binnen twee dagen aan te sluiten, zo helpen wij u graag om snel te kunnen schakelen!

Vraag uw buitenlandse telefoonnummer aan bij TeleForwarding

Hoe werkt een virtueel telefoonnummer

Stel uw (hoofd)kantoor bevindt zich ergens in de Benelux en u hebt ook klanten in Duitsland. Met een Duits virtueel telefoonnummer, voor bijvoorbeeld Berlijn, kunnen uw Duitse klanten u telefonisch bereiken tegen lokale gesprekskosten (of gratis binnen de belbundel) terwijl u de binnenkomende gesprekken in uw (hoofd)kantoor aanneemt.

Doorschakeling naar een zelfgekozen mobiel nummer is ook mogelijk en verhoogt uw flexibiliteit. Het zal uw buitenlandse klanten niet eens opvallen dat ze met een ander land worden doorverbonden en ervaren het daarom als een lokaal gesprek.

Zo koppelt u lokale zichtbaarheid aan internationaal zaken doen.

Back To Top