Hoe Werkt Microsoft Teams In Combinatie Met Nationale En Internationale Telefoonnummers? Dat Leggen Wij Uit In Deze Blogpost

Hoe werkt Microsoft Teams calling in combinatie met bestaande internationale telefoonnummers?

Gebeld worden of bellen met microsoft teams is mogelijk met nationale en internationale telefoonnummers die worden aangeboden door TeleForwarding

Het Microsoft Teams platform, voor online zakelijke communicatie, stelt gebruikers in staat om, videovergaderingen, presentaties en webinars te organiseren en bij te wonen. Met teams calling is het ook mogelijk om te bellen via Team en ook gebeld worden is mogelijk.

Nationale en internationale telefoonnummers, worden onder ‘Operator Connect’ gekoppeld aan Microsoft Teams. Hierdoor kunnen medewerkers op alle bestaande binnen- en buitenlandse telefoonnummers uitgaand bellen met Microsoft Teams en hierop ook gebeld worden.

Integratie van bestaande telefoonnummers in Microsoft Teams biedt ook voordelen voor beheer en controle. Beheerders kunnen bijvoorbeeld internationale telefoonnummers toewijzen aan specifieke gebruikers of met Teams direct routing oproepen routeren naar andere nationale of internationale telefoonnummers.

Wil je weten of het voor jou of voor jou of jouw bedrijf interessant kan zijn om bestaande (inter)nationale telefoonnummers met Microsoft Teams te combineren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Back To Top