Bel ons: 00800 00123456
Man Met Mobiel

Gratis informatienummers voor uw communicatiebeleid

Gratis informatienummers voor werknemers, fabrikanten en distributeurs

Man met mobiel
Midden in de angst voor uitbraak en/of verdere verspreiding van COVID-19 wil uw vertrouwde telecomspecialist TeleForwarding een toepasselijke herinnering sturen: Uw communicatiebeleid is erg belangrijk in deze onzekere tijd. Hier zijn een paar manieren waarop u uw collegiale en klantrelaties kunt
blijven onderhouden te midden van de ongekende uitbraak COVID-19.

Interne communicatie voor werknemers

Bedrijven stellen gratis servicenummers beschikbaar voor hun werknemers om, desnoods anoniem, meldingen te kunnen doen van vermoedens van besmetting door het coronavirus. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen is het belangrijk dat ook bedrijven snel weten of en waar zich eventueel een mogelijke besmetting bevindt.
Daarnaast kunnen werknemers zich via deze nummers informeren over welk beleid hun werkgever voert aangaande voorkoming en omgang met besmettingen. Wereldwijd opererende bedrijven en  multinationals publiceren vaak een internationale gratis hotline waar alle werknemers naar kunnen bellen om de meest actuele informatie over het beleid van het bedrijf te ontvangen.

Externe communicatie voor fabrikanten en distributeurs

Merken en fabrikanten kunnen ook een gratis informatienummer instellen voor hun distributeurs voor informatie over verwachte herbevoorrading. Bij massale paniek komt er onnodig “paniekwinkelen”, waardoor winkels onvoorbereid en zonder voorraad achterblijven. Producten zoals houdbare voedingsmiddelen, medicijnen, schoonmaakmiddelen en zelfs toiletpapier zijn het meest gebruikelijk om snel te verkopen.
Het hebben van een gratis informatienummer voor inventarisatie stelt distributeurs in staat om de juiste informatie te geven aan de winkels die ze bevoorraden. Zo kunnen deze winkels de informatie doorgeven aan klanten die op zoek zijn naar bepaalde producten.

Uw one-stop-shop oplossing is … Hier!

TeleForwarding is specialist in het snel en goed aansluiten van nationale en internationale telefoonnummersgratis servicenummers en geografische telefoonnummers in meer dan 100 landen wereldwijd.

Onze vertrouwde specialisten vertellen u graag wat mogelijk is om specifieke telefoontjes die te maken hebben met deze COVID-19-uitbraak, zoveel als mogelijk buiten de normale bedrijfsvoering om aan te nemen en juist af te handelen.

Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en uw vraag met ons te delen. Bel ons 00800 00123456


Lees ook over Gratis Coronavirus informatienummer voor gezondheidsvragen.

Back To Top