Bel ons: 00800 00123456

Stap over in 4 simpele stappen!

 1. Vraag bij ons nummerportering aan
 2. Binnen 48 uur ontvangt u een prijsopgave
  Extra: als u ons uw huidige telefoonnummers, tarieven en landen meedeelt, kunnen wij meteen een kostenvergelijking met uw extra voordelen laten zien
 3. Bevestig uw overdracht en onderteken uw contract
 4. Wij nemen contact op met uw huidige provider en porteren uw nummers. Profiteer direct van alle voordelen van TeleForwarding

TeleForwarding zorgt voor een soepele nummerportering

Eenvoudig een 0800 nummer porteren

Een 0800 nummer porteren met behoud van het nummer is gratis en TeleForwarding maakt dit mogelijk met minimale inspanningen en maximale impact voor u. Wij bieden service op maat en maken het mogelijk voor u om snel en makkelijk van provider te wisselen.

Maximale impact

 • persoonlijke service
 • nummerportering op maat
 • wereldwijde dekking
 • alles-in-één-oplossing

Minimale inspanning

 • 100% snelle en betrouwbare service
 • 100% gratis
 • 100% overstapservice
 • 100% verbindingsgarantie

Nummerbehoud - neem uw zakelijke nummers gewoon mee!

0800 nummer porteren is heel makkelijk! Wilt u graag overstappen naar een andere provider zonder uw huidige gratis servicenummer op te geven? Dat kan. Snel en makkelijk bij TeleForwarding. Wij porteren al uw zakelijke telefoonnummers! U hoeft bijna niets te doen!

0800 nummer porteren – zó houdt u uw vaste nummer

Wij kunnen de meeste nummers porteren zonder dat u er iets van zal merken. Sinds tientallen jaren is TeleForwarding de specialist als het om zakelijke telefoonnummers gaat. Wij bieden een betrouwbare service en garanderen de best passende tarieven.

TeleForwarding werkt met gerenommeerde Tier 1-providers samen en zodoende kunnen wij u het beste van dienst zijn. Wij kunnen u een makkelijke en snelle nummerportering garanderen.

Wilt u uw lokale of internationale nummers overzetten? Uw 0800 nummer porteren? Geen probleem! Heel eenvoudig – met TeleForwarding!

overstappen nummerporteringWij porteren ook nummers van KPN, en andere internationale dienstverleners zoals Proximus/Belgacom, Deutsche Telekom, British Telecom, Vodafone, Orange, Telefonica en O2.

Lees onze blog over het switchen van provider voor 0800 nummers.

Lees meer over het ontstaan van gratis nummers.

TeleForwarding - Uw alles-in-één-oplossing

Back To Top