Bel ons: 00800 00123456

De klus geklaard krijgen

Het management van TeleForwarding is zich ervan bewust hoe belangrijk de door ons geleverde diensten zijn voor de continuïteit van uw bedrijf.

TeleForwarding blijft zowel zichzelf als zijn medewerkers continu motiveren en legt voor beiden de lat steeds hoger. Zo garandeert TeleForwarding de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Technische vooruitgang is het continu blijven ontwikkelen van telecommunicatiediensten. Wij zijn ons daar van bewust en bieden altijd de nieuwste services aan, zo kunnen we altijd tegemoet komen aan de veranderende eisen en wensen van onze klanten.

Het management van TeleForwarding biedt een innovatieve en stimulerende werkomgeving waar onze medewerkers alle ruimte en educatie krijgen die ze nodig hebben om zich te blijven ontwikkelen. Onze werkethiek is dan ook gelijk aan ons motto ‘Groei door persoonlijke ontwikkeling’.

Hans Lasonder, CEO van TeleForwarding, blijft TeleForwarding en haar werknemers voortdurend pushen om buiten de kaders te denken en zo de hoogst mogelijke kwaliteit te bereiken.

Wilt u weten hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien? Neem contact met ons op!

Back To Top