Bel ons: 00800 00123456

Professioneel en proactief

TeleForwarding is een klant- en oplossingsgericht bedrijf. We streven ernaar persoonlijke en betrouwbare klantenservice te leveren waarbij we de feiten en cijfers niet uit het oog verliezen – zo leveren wij analytisch gezonde en economisch haalbare oplossingen voor al uw internationale telecommunicatiebehoeften.

Door te luisteren naar onze klanten kunnen wij op maat gemaakte en kwalitatief hoogwaardige (gratis) servicenummers en efficiënte oplossingen leveren. Hoewel we jaren ervaring hebben, leren we nog elke dag bij. Dit resulteert in een TeleForwarding dat altijd in ontwikkeling is.

Wij zijn zakenpartners voor bedrijven die internationaal opereren. Dit betekent echter niet dat wij onze diensten en oplossingen niet aan lokale ondernemingen en organisaties aanbieden – in tegendeel – wij leveren op maat gemaakt oplossingen voor alle bedrijven die behoefte hebben aan schaalbare en makkelijk toegankelijke telecommunicatiediensten.

Wij zijn precies daar waar u ons nodig heeft! Ons personeel is geïnspireerd en volledig toegewijd om u professioneel en verhelderend advies te geven – op elk moment van de dag, op elke dag van de week.

Uw organisatie kan op ons vertrouwen. Wij staan voor betrouwbare en uitvoerbare oplossingen, waarbij we altijd rekening houden met de internationale regels en wetten. Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en een win-win houding.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op!

Back To Top