Bel ons: 00800 00123456

Lokale telefoonnummers aanvragen

Voordelen lokale telefoonnummers

  • Lokale uitstraling
  • Een virtueel lokaal nummer voor elke stad
  • Beschikbaar in 3000+ steden wereldwijd
  • Klanten bellen u tegen lokaal tarief
  • Onmiddellijk actief
  • Inclusief doorschakeling naar elk gewenst nummer
Bestel nu
Vraag nu uw offerte aan!

Lokaal aanwezig zijn met virtuele telefoonnummers

Een virtueel lokaal nummer ziet eruit als een gewoon vast telefoonnummer met een lokaal prefix. Wij leveren lokale nummers in ruim 3000 steden wereldwijd en schakelen alle inkomende telefoontjes door naar uw vaste lijn, mobiele telefoon of IP adres, waar dan ook ter wereld. Hierdoor bent u direct lokaal vertegenwoordigd zonder dat u overal afzonderlijk filialen hoeft op te zetten.

Uw klanten zullen uw virtuele nummer herkennen als een lokaal nummer dat ze tegen een lokaal of nationaal tarief kunnen bellen. Zo zorgt uw nummer voor meer vertrouwen in uw merk of bedrijf wat resulteert in meer telefoontjes en meer orders. Onze aanvullende faciliteiten, zoals Tijd/Datum routering of Voice2Mail maken het mogelijk om ook telefoontjes uit verschillende tijdzones effectief te verwerken, voor een nog betere klantenservice.

Hoewel het feitelijk niet-geografische nummers zijn, vertonen 088 nummers hiermee wel degelijk overeenkomsten. Met een landelijk in plaats van lokaal netnummer zijn 088-bedrijfsnummers vooral interessant voor organisaties met meerdere locaties in het land. Evenals onze servicenummers zijn 088 nummers door te verwijzen naar een bestaand telefoonnummer als eindbestemming. 088 nummers zijn door de uitgifte in reeksen bovendien eenvoudig schaalbaar. Ook 085 nummers worden officieel aangeduid als landelijke geografische nummers. Het verschil met 088 nummers is echter dan 085 nummers wel los verkrijgbaar zijn.

Wij kunnen uw lokale nummer direct voor u activeren of porteren, dus waar wacht u nog op?

Bestel nu

Lokaal en internationaal

Stel, uw bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar u heeft ook klanten in Duitsland: met een lokaal nummer, bijvoorbeeld in Düsseldorf, Frankfurt of Berlijn, biedt u uw Duitse klanten de mogelijkheid u op een Duits nummer te bellen terwijl u nog steeds alle telefoontjes aanneemt op uw hoofdkantoor in Amsterdam. Uw klant merkt niet dat zijn telefoontje wordt doorgeschakeld naar Nederland en heeft nog steeds het gevoel met een lokaal, Duits bedrijf verbonden te zijn. Op deze manier bent u dus lokaal en internationaal tegelijkertijd!

Back To Top