Bel ons: 00800 00123456
Lege Vergaderruimte Om Een Teleconference Te Visualiseren.

De teleconference tijdens COVID-19

Veilig en verzekerd tijdens uitbraak van Coronavirus met het gebruik van de teleconference

Lege vergaderruimte om een teleconference te visualiseren.Midden in de angst voor uitbraak en verdere verspreiding van COVID-19 wil uw vertrouwde telecomspecialist TeleForwarding een toepasselijke herinnering sturen: persoonlijke ontmoetingen zijn niet de enige optie bij het zakendoen in deze onzekere tijd. Waarom dan niet het gebruik van gratis servicenummers implementeren? Hier zijn een paar manieren waarop u collegiale en klantrelaties kunt blijven onderhouden te midden van de ongekende uitbraak COVID-19.  

Teleconference met internationale collega’s en klanten

Om de economie draaiende en gezond te houden, moeten we onze werkzaamheden wel kunnen blijven doen en daarmee dus ook onze contacten kunnen onderhouden met klanten en toeleveranciers zowel lokaal, nationaal als internationaal. Door beperkte, of zelfs helemaal geen, mobiliteit, biedt het gebruik van de teleconference uitkomst om alsnog (een deel van) je werkzaamheden te kunnen verrichten. Ook geplande (inter)nationale vergaderingen hoeven niet perse afgezegd te worden omdat het gebruik van de teleconference kan worden opgezet waar de deelnemers inbellen op gratis servicenummers of op virtuele lokale telefoonnummers en zo met elkaar in contact zijn. Hierdoor kunnen bedrijven doorgaan met zakendoen, ondanks reisverboden en/of besmettingen.

Uw one-stop-shop oplossing is … TeleForwarding!

TeleForwarding is specialist in het snel en goed aansluiten van internationale hotline nummers en gratis servicenummers en geografische telefoonnummers in meer dan 100 landen wereldwijd.

Onze vertrouwde specialisten vertellen u graag wat mogelijk is om specifieke telefoontjes die te maken hebben met deze COVID-19-uitbraak, zoveel als mogelijk buiten de normale bedrijfsvoering om aan te nemen en juist af te handelen. Het enige dat u hoeft te doen is contact met ons opnemen en uw vraag met ons te delen.

 

 

Back To Top